Wishlist Share

Levitirajuća Mesec Lampa

Lampa u obliku Meseca koja lebdi u prostoru iznad drvenog postolja i kojoj možete menjati boje sa kojom će svetleti.

Šifra: 24809

RASPRODATO

Trenutno nije na lageru. Obavesti me kada bude ponovo dostupan.


Opis

Mesec je Zemljin jedini prirodni satelit i najbliže nebesko telo. Oduvek je privlačio poglede ljudi i mnoga verovanja su vezana za njega, kako ona iz antičkih dana tako i moderna. Smatra se da je mesec nastao od Zemljine mase pre nekih 4,6 milijardi godina. Poznate fleke na mesečevoj površine, one tamnije boje, se zovu mora, jer se u njima taložila i hladila lava, a verovalo se da na Mesecu ima vode. Tako postoji more Tišine, more Kiša, more Krize, more Poznanstva i okean Oluja. 

 

Mesec predstavlja jedno univerzalno nebesko telo - svi ga mogu videti, uživati u pogledu, ali će nam i dalje ostati nedostižno. Većina nas nikada neće imati priliku da poseti Mesec niti da kroči po njegovoj površini, zato se zadovoljavamo samim pogledom i predmetika koji mogu da nam približe iskustvo kontakta sa Mesečevom površinom.

 

Levitirajuća Mesec lampa je izuzetno lep i kvalitetan proizvod. Ova lampa je štampana 3D tehnologijom i mesec je reljefne površine, kao imitacija stvarne površine Meseca. Ovu lampu je potrebno balansirati na drvenom postolju u kojem se nalaze 4 jaka magneta. Kada nađete sredinu gde je savršena ravnoteža sila magneta, vaš mesec će da lebdi iznad postolja. Blago ga zavrtite i posmatrajte njegovu rotaciju. Boju svetla možete menjati na on/off tasteru na postolju i to između žute, sive, neutralne (bele) ili jednostavno isključite svetlo i ostavite mesec da Vam se vrti. 

 

Postupak za postavljanje lampe u odgovarajući položaj je pomalo pipav i zahteva strpljenje, ali jednom kada uspete nećete imati više poteškoća. Da vam približimo metodu pravilnog postavljanja tu je i uputstvo:

 

Mesec ima obeleženu belu donju stranu sa koje se nalazi magnet i taj deo ćete okrenuti tako da gleda na postolje lampe. Postolje se mora nalaziti na ravnoj površini, pošto vam se može desiti da postolje malo poskočili ili sama lampa da se "zalepi" za postolje, morate biti pažljivi. Lampu držite u vazduhu sa obe ruke iznad postolja, po njegovoj sredini. Polako spustite lampu i osetićete magnete da vuku i guraju lampu u određenim smerovima. Potrebno je naći onu zlatnu sredinu (što bi rekli) gde imate osećaj da lampa više ne vuče ni na jednu stranu već "obitava" u jednom mestu, što bi značilo da je "spremna". Lampa će vam se nalaziti na otprilike 2 cm visine od postolja. Kada postavie lampu da uspešno lebdi možete blago zarotirati mesec i on će se okretati oko svoje ose, a na postolju imate dugme za on/off kojim ćete menjati boje meseca ili ugasiti svetlo.

 

Napomena: Pazite da se proizvod ne postavi u neposrednoj blizini metalnih predmeta koji mogu da ometaju rad magnetnog polja ili oštete uređaj. Ne držati u prostorijama sa visokim procentom vlage. Proizvod držati najmanje 20 cm udaljeno od drugih uređaja kao što su kompjuteri, mobilni telefoni, fotoaparati i kamere, bankovnih kartica.

Osobe koje imaju srčana oboljenja i pejsmejkere bi trebale da izbegavaju blizinu ovog proizvoda.

 

 

Levitirajuca Mesec Lampa

Specifikacije

 • Lampa sa teksturom mesečeve površine
 • Inovativna i dekorativna
 • 3 različite boje svetla (žuto, sivo, neutralno)
 • Radi na principu jakog magneta
 • Za starije od 12+ godina

Deklaracija

 • Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
 • Zemlja porekla: Kina
 • Zemlja uvoza: Kina
 • Adapter za struju (output 12V, input 110-240V)
 • Materijal: plastika i drvo
 • Prečnik lampe: 13 cm
 • Dimenzije postolja: 13,4 x 13,4 x 2,8 cm
Ocena i mišljenje naših kupaca

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

×

  Podržani formati: JPG, PNG, JPEG

  Prethodno pogledani