Wishlist Share

Hogwarts Feather Set

Originalni licencirani proizvod inspirisan filmovima o Harry Potteru. Pero za pisanje sa držačem i Hogwarts grbom, u setu dobijate i mastilo.

Šifra: 24476

Cena: 6.990,00 din

 • On stock Na stanju
  Traženi artikal se nalazi kod nas u magacinu i spreman je za isporuku ukoliko sada napravite narudžbu.
 • Delivery Ukoliko sada poručiš paket se šalje danas
  Svi paketi se uglavnom šalju isti dan kada su i naručeni ukoliko je narudžba nastala do 14h radnim danima. Svi ostali paketi se šalju prvog narednog radnog dana. Izuzetak od ovog pravila su državni praznici kada ne rade kurirske službe. Isporuke su uglavnom narednog radnog dana, međutim sama isporuka zavisi od kurirskih službi na čiji rad mi nemamo uticaj.
 • Free shipping Besplatna isporuka preko 5.000 din
  Cena dostave paketa putem kurirskih službi iznosi 300 dinara. Ovo je iznos koji kurirska služba naplaćuje nama, a mi istu samo prenosimo na kupca. Trošak dostave je posebno iskazan na fiskalnom računu. Nudimo mogućnost besplatne isporuke za sve narudžbe preko 5.000 dinara.
 • Na stanju Bezbedna kupovina
  Mi smo registrovano pravno lice, što bi značilo da poslujemo u skladu sa zakonima. Koristimo novije tehnologije i poštujemo standard u smislu bezbednosti i zaštite podataka.
 • Return Mogućnost povrata ukoliko niste zadovoljni
  Ukoliko proizvod koji ste poručili nije zadovoljio Vaša očekivanja iz bilo kog razloga, možete ga vratiti nazad u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Za detaljne informacije pogledajte u sekciji POVRAT ILI ZAMENA.

Opis

Kaligrafija je umetnost lepog pisanja, po našem rečeno "krasnopis". Postoji stotine načina na koje se može ispisati stilizovani tekst kako na našem jeziku tako i u drugim kulturama. Ovaj način stilizovanja pisanog teksta i slika potiče od davnina, koristili su ga u starom Egiptu, Antičkoj Grčkoj i u vremenima kada se Biblija ručno prepisivala, a korišćeno je i za druge verske tekstove i važne zapise. Nekada su se u školama predavali časovi lepog pisanja, međutim ova praksa se izgubila. 

 

Najčešće korišćeni i cenjeni alati za pisanje kaligrafijom jesu: pero, umakajuće nalivpero, nalivpero sa rezervoarom, četkica za mastilo, kalam i drugo. Neki od ovih alata su preteče drugima, a zahvaljujući renesansi i romantičarstvu pero je ostalo jedno od omiljenih koje se i danas koristi, s tim da je sam dizajn izmenjen. Umesto pisanja sa vrhom samog pera, sada se koriste metalna nalivpera koja kao nastavak imaju raskošno pero ptice.

 

Većina radnje u Harry Potter filmovima se odvija u zamku u kojem je smeštena Hogwarts škola. S obzirom da se pojam zamka povezuje sa srednjim vekom onda nije ni čudo da su kreatori ovog filma i autorka odlučili da što više iskoriste atmosferu i raskošnost zamka, gde su hodnici osvetljeni bakljama, pisma stižu preko ptica pismonoša, a u upotrebi su i debele knjige napravljene od papirusa. Kao vrhunac je pisanje perima, ova praksa se odnosi na ceo čarobnjački svet i daje notu uzvišenosti celoj priči. Ovaj set za pisanje se sastoji upravo od belog pera koje je ručno farbano da što više dobije izgled "čarobnjačkog pera". Pero ima na svom kraju metalni nastavak kao i svako drugo nalivpero. U setu se dobija i bočica sa mastilom, te ćete pero umakati u bočicu kada budete hteli pisati. Na kraju pisanja se pero odlaže u metalno-drveni držač za pero sa Hogwarts grbom. Ovaj set je namenjen kolekcionarima i ljubiteljima "starinskog" načina pisanja.

 

U ovom kolekcionarskom setu se nalazi:

- pero za pisanje
- mastilo za pisanje
- stalak za pero sa Hogwarts grbom

 

 

Hogwarts Feather Set

Specifikacije

 • Originalni licencirani Harry Potter proizvod
 • Hogwarts set za pisanje
 • Kolekcionarski primerak
 • Odličan poslovni poklon

Deklaracija

 • Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
 • Zemlja porekla: Kina
 • Zemlja uvoza: EU
 • Materijal: metal, drvo i pero
 • Dimenzije pakovanja: 32 x 13 x 5 cm
Ocena i mišljenje naših kupaca

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

×

  Podržani formati: JPG, PNG, JPEG

  Slični proizvodi
  Prethodno pogledani
  Wishlist