Wishlist Share

Hogwarts Express Ploča

Originalna licencirana ploča za zid sa natpisom najpoznatije platforme na svetu, Hogwarts Express 9 i 3/4.

Šifra: 21683

Cena: 8.650,00 din

 • On stock Na stanju
  Traženi artikal se nalazi kod nas u magacinu i spreman je za isporuku ukoliko sada napravite narudžbu.
 • Delivery Ukoliko sada poručiš paket se šalje danas
  Svi paketi se uglavnom šalju isti dan kada su i naručeni ukoliko je narudžba nastala do 14h radnim danima. Svi ostali paketi se šalju prvog narednog radnog dana. Izuzetak od ovog pravila su državni praznici kada ne rade kurirske službe. Isporuke su uglavnom narednog radnog dana, međutim sama isporuka zavisi od kurirskih službi na čiji rad mi nemamo uticaj.
 • Free shipping Besplatna isporuka preko 5.000 din
  Cena dostave paketa putem kurirskih službi iznosi 300 dinara. Ovo je iznos koji kurirska služba naplaćuje nama, a mi istu samo prenosimo na kupca. Trošak dostave je posebno iskazan na fiskalnom računu. Nudimo mogućnost besplatne isporuke za sve narudžbe preko 5.000 dinara.
 • Na stanju Bezbedna kupovina
  Mi smo registrovano pravno lice, što bi značilo da poslujemo u skladu sa zakonima. Koristimo novije tehnologije i poštujemo standard u smislu bezbednosti i zaštite podataka.
 • Return Mogućnost povrata ukoliko niste zadovoljni
  Ukoliko proizvod koji ste poručili nije zadovoljio Vaša očekivanja iz bilo kog razloga, možete ga vratiti nazad u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Za detaljne informacije pogledajte u sekciji POVRAT ILI ZAMENA.

Opis

Hogwarts Express je parna lokomotiva koja vuče putničke vagone ka Hogwarts školi za čarobnjake i veštice. Ovaj voz se nalazi na skrivenoj platformi usred King's Cross-a i njoj mogu pristupiti samo čarobnjaci. Na peron se pristupa na trećem stubu kod platforme broj 9, tada se dolazi do magične skrivene platforme 9 i 3/4. Potrebno je zatrčati se i proći kroz zid trećeg stuba, što nijednom "Normalcu" ne bi palo na pamet.

 

Ovaj voz uvek kreće na vreme i nosi đake za Hogwarts školu svakog prvog septembra, a zimi i leti ih vraća u London za vreme raspusta. Ova parna lokomotiva upečatljivog izgleda i crvene boje juri kroz predivne predele pune zelenila, a ostaje nevidljiva "Normalcima" zahvaljujući činima koje je štite. Kreirana sredinom 19-og veka, lokomotiva je predstavljena kao rešenje bezbednog prevoza učenika u Hogwarts školu, ujedno postajući i jedini način dolaska đaka u istu.

 

Tabla platforma Hogwarts Express 9 ¾ predstavlja unikatnu dekoraciju Vašeg doma. Ova tabla se kači na zid uz pomoć dve zakačaljke za koje Vam je potrebno da ukucate eksere. Tabla je od drveta sa preciznom i detaljnom izradom. Idealan poklon za ljubitelje Harry Potter univerzuma, polaznike u školu i decu koja vole jedinstvene artikle. Blago uzdignuta slova i grb daju čar tabli i presijavaju se u zlatnoj boji.

 

 

Specifikacije

 • Originalni licencirani Harry Potter proizvod
 • Inspirisana Hogwarts Express platformom
 • Namenjena da se kači na zid

Deklaracija

 • Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
 • Zemlja porekla: Kina
 • Zemlja uvoza: EU
 • Materijal: drvo
 • Dimenzije: 56 x 20cm
Ocena i mišljenje naših kupaca

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

×

  Podržani formati: JPG, PNG, JPEG

  Slični proizvodi
  Prethodno pogledani
  Wishlist