Wishlist Share

Harry Potter Štapić - Daljinski

Univerzalni daljinski u obliku čarobnog štapića inspirisan filmovima o Harry Potteru.

Šifra: 24873

Cena: 8.350,00 din

 • On stock Na stanju
  Traženi artikal se nalazi kod nas u magacinu i spreman je za isporuku ukoliko sada napravite narudžbu.
 • Delivery Ukoliko sada poručiš paket se šalje danas
  Svi paketi se uglavnom šalju isti dan kada su i naručeni ukoliko je narudžba nastala do 14h radnim danima. Svi ostali paketi se šalju prvog narednog radnog dana. Izuzetak od ovog pravila su državni praznici kada ne rade kurirske službe. Isporuke su uglavnom narednog radnog dana, međutim sama isporuka zavisi od kurirskih službi na čiji rad mi nemamo uticaj.
 • Free shipping Besplatna isporuka preko 5.000 din
  Cena dostave paketa putem kurirskih službi iznosi 300 dinara. Ovo je iznos koji kurirska služba naplaćuje nama, a mi istu samo prenosimo na kupca. Trošak dostave je posebno iskazan na fiskalnom računu. Nudimo mogućnost besplatne isporuke za sve narudžbe preko 5.000 dinara.
 • Na stanju Bezbedna kupovina
  Mi smo registrovano pravno lice, što bi značilo da poslujemo u skladu sa zakonima. Koristimo novije tehnologije i poštujemo standard u smislu bezbednosti i zaštite podataka.
 • Return Mogućnost povrata ukoliko niste zadovoljni
  Ukoliko proizvod koji ste poručili nije zadovoljio Vaša očekivanja iz bilo kog razloga, možete ga vratiti nazad u roku od 14 dana od dana preuzimanja. Za detaljne informacije pogledajte u sekciji POVRAT ILI ZAMENA.

Opis

Pri polasku u školu za čarobnjake i veštice - Hogwarts, od svakog đaka se očekuje da nabavi osnovni materijal koji mu je potreban za školovanje, a među prvim stvarima na spisku su čarobni štapići. Ollivanders radnja se nalazi u Diagon Aleji i predstavlja najpoznatiju radnju za nabavku čarobnih štapića. Vlasnik radnje odabere odgovarajući štapić za svaku osobu, a štapići se razlikuju kao otisci prstiju, imaju drugačije dimenzije, dezene, napravljeni su od raznih materijala i sadrže različite čarobne sastojke.

 

Ovaj štapić je originalna replika Harry Potter štapića koji se koristio u filmovima, njime možete upravljati sa svojim uređajima u domaćinstvu koji koriste infracrvene daljinske upravljače. Da bi štapić mogao da se koristi potrebno ga je prvo programirati, sa proizvodom dobijate detaljno uputstvo za korišćenje na engleskom jeziku. Proizvođač preporučuje da prvo vežbate komande i pravilno izvođenje istih da biste lako upravljali uređajima po kući. To se zove "Practice mode" odnosno "Vežbanje mode", u ovaj mode se pristupa sa svakom promenom baterija ili njihovim vađenjem.

 

Koraci su sledeći:

 

1. pritiskom na dugme upalite štapić, ako se štapić ne koristi neko vreme 2 puta će vam zasvetleti crveno svetlo sa vrha štapića
2. kada okrenete štapić u smeru kazaljke na satu (zarotirate blago) zasvetleće 2 puta zeleno svetlo
3. kada okrenete štapić u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu zasvetleće 1 zeleno svetlo
4. kada brzo trgnete na gore štapić zasvetleće 3 puta zeleno
5. kada brzo trgnete na dole štapić zasvetleće 4 puta zeleno
6. kada brzo na levo trgnete štapić zasvetleće 5 puta zeleno
7. kada brzo na desno trgnete štapić zasvetleće 6 puta zeleno
8. kada "gurnete" unapred štapić (kao potez probadanja mačem) zasvetleće 7 puta zeleno svetlo
9. kada povučete ka sebi štapić (pokret trzanja) zasvetleće 8 puta zeleno svetlo
10. kada napravite veliki zamah iz vertikalnog položaja u horizontalni zasvetleće 9 puta zeleno

Sva ova svetla Vam označavaju da ste pravilno izveli datu funciju, što će vam pomoći u povezivnju uređaja i krajnjem upravljanju tim uređajima.

 

Štapić može da se programira sa uređajima koja imaju infracrveno (IR) povezivanje. Da biste pripremili štapić za programiranje i ušli u "Programming mode" potrebno je da 3 puta pritisnete dugme za paljenje i kod trećeg pritiska ostavite prst na stisnutom dugmetu, štapić će zasvetleti zeleno i pulsirati 3 puta. Tada puštate dugme i štapić svetli narandžastom bojom otprilike jednom u sekundi. Sada izvedite jedan od 9 pokreta za koji želite da povežete funciju daljinskog. Štapić će pulsirati i vrh će mu pozeleneti onoliko puta koliko taj pokret zahteva (trgnete na dole - znači 4 puta svetli zeleno) zatim ćete osetiti rapidno pulsiranje dok štapić čeka da se poveže na uređaj - na primer daljinski. Na par centimetara udaljenosti približite vrh čarobnog štapića vrhu daljinskog i pritisnete željenu funkciju na daljinskom (na primer pojačavanje zvuka, promena programa i slično). Ukoliko uspešno povežete funkciju zasvetleće vrh zeleno i osetićete snažno pulsiranje. Ukoliko nije pravilno programiran štapić će pulsirati 10 sekundi, ako se to desi pritisnite dugme na štapiću i pokušajte ponovo. Kod grešaka u povezivanju štapić će zasvetleti crvenom bojom. 

Za svaku komandu ćete morati posebno povezivati štapić. Kada povežete sve komande možete da koristite vaš štapić-daljinski i sa svakom pravilno izvedenom komandom će štapić zasvetleti zeleno i uraditi željenu komandu ili će zasvetleti crveno, pa ćete pokušati opet. U "Vežbanje mode" ili "Kontrola mode" možete brzinski da pristupita tako što ćete 5 puta pritisnuti dugme na štapiću.

 

 

Harry Potter stapic - Daljinski

Specifikacije

 • Originalni licencirani Harry Potter proizvod
 • Čarobni štapić je daljinski upravljač
 • Radi sa bilo kojim IR uređajem
 • U setu dobijate ključ za otvaranje dela gde su baterije
 • Uputstvo na engleskom jeziku

Deklaracija

 • Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
 • Zemlja porekla: Kina
 • Zemlja uvoza: EU
 • Radi na 2 x AAA baterije (sami ih nabavljate)
 • Materijal: plastika
 • Dužina štapića: 35,5 cm
Ocena i mišljenje naših kupaca

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

×

  Podržani formati: JPG, PNG, JPEG

  Slični proizvodi
  Prethodno pogledani
  Wishlist