Pokloni za nju

Nada Milić | 09 Aug 2022

Pokloni za nju

Godišnjice, rođendani, božićni i novogodišnji praznici, dan zaljubljenih, dan žena, dan kada ste se upoznali, dan veridbe, dan venčanja i drugi dani koje treba obeležiti sa adekvatnim poklonom Vam mogu zadati poprilične muke. Za svaki praznik ili datum postoji i odgovarajući poklon ili znak pažnje. Olakšaćemo Vam pretragu i pomoći ćemo Vam da donesete jednostavniju odluku i odaberete pravi proizvod.

 

Kako odabrati poklon?

 

Prvi korak je da se zapitate šta Vaša draga voli? Da li ima neki hobi, interesovanja, afinitete ili želje? Od toga zavisi u kom smeru ćete tražiti poklon. Ukoliko znate da se Vaša draga bavi jogom, verovatno ćete primetiti da se njena interesovanja usmeravaju ka meditaciji, zen filozofiji i uređenju doma u stilu istočnih religija. Možda Vaša draga voli da se opusti uz topli napitak i dobar film. Možda ima određeni film ili seriju koju strastveno prati ili voli da igra igrice na konzoli. Ukoliko ne možete da se setite nečega određenog, verujte nam da nikada nećete pogrešiti sa nakitom, koji je univerzalni poklon.

 

Znam u kom smeru da idem, šta sad?

 

Ako već imate ideju šta biste otrpilike mogli pokloniti svojoj dragoj, sada je vreme da prostudirate koji su to potencijalni proizvodi i sistemom eliminacije dođete do onog pravog. Ukoliko znate da Vaša draga obožava superhero filmove, onda pogledajte ponudu Marvel i DC Comics proizvode. U ovoj kategorije ćete naći bademantile, replike iz filmova i sobne papuče. Obratite pažnju na sledeća pitanja: Da li bi se mojoj dragoj svidela Harley Quinn Palica? Ukoliko je odgovor da, zapitajte se da li biste Vi imali neke posledice ako joj uzmete tu palicu. Sledeće pitanje je da li bi joj se svidele papuče? Možda Vaša draga voli da hoda bosa i nikako joj ne odgovara da je u sobnim papučama. U tom slučaju trebate da izbegavate slične proizvode. Sledeće bi bilo da li bi Vaša draga volela da je nakon dolaska sa posla dočeka topla kafa, udoban mekani bademantil i da se opustu uz svoj omiljeni film ili seriju? Jasno je da bi se svakome svidela ova ideja, a od Vas to zahteva minimalni trud: poručite proizvod i skuvate kafu, a Vašoj dragoj omogućite da ima vreme za sebe da se opusti.

Ovu logiku možete primeniti i na druge kategorije proizvoda. Ukoliko biste da poklonite nešto od nakita, proverite prvo da li Vaša draga preferira određeni tip nakita, prvenstveno mislimo na boju. Ukoliko voli srebrni nakit, nemojte joj uzimati nešto zlatne boje i obrnuto. Zatim se zapitajte šta najviše voli od nakita da nosi: da li su to minđuše raznih oblika i veličina, ogrlice za svaku odevnu kombinaciju ili su to narukvice da joj krase ručni zglob? Ukoliko znate odgovor na prethodno pitanje istovremeno se zapitajte zašto ne biste uzeli nešto drugo? Na primer, možda Vaša draga nosi puno narukvica jer nema sat koji joj se sviđa ili nosi lančiće jer nema "probušene" uši, tako da joj minđuše ne odgovaraju. Obratite pažnju na ove detalje jer od njih zavisi uspešnost Vašeg poklona.

 

Konačna odluka

 

Stižemo do trenutka kada trebate da se odlučite za jedan poklon. U moru primamljivih proizvoda uvek imajte na umu šta bi se Vašoj dragoj najviše svidelo i čemu bi se najviše obradovala, a najmanje nadala. Imajte na umu da je i prezentacija proizvoda veoma bitna, ako se odlučite za nakit, mogli bi pripremiti neki ugođaj, večeru ili izvesti svoju dragu u restoran i tamo joj dati poklon. Ukoliko joj poklanjate neku ambijentalnu lampu obezbedite pravo mesto gde se ta lampa može postaviti i upakujte kutiju proizvoda u ukrasni papir, svi volimo da otvaramo poklone sa mašnom. Ako ste se odlučili za sobne papuče, uzmite stopala Vaše drage i izmasirajte ih, da bi imala potpuni ugođaj. Za bademantile je jasno šta se radi: pripremite toplu penušavu kupku i upalite sveće u kupatilu, kada završi sa kupkom čeka je njen mekani, nežni, topli bademantil na poklon.

 

Mi smo spremni, a Vi?

 

Mi smo spremni na svaku Vašu odluku. Proizvodi koje nađete na našem sajtu su dostupni i spremni za slanje, a ukoliko želite da ubacimo čestitku sa ljubavnom porukom koju ste osmislili ili videli negde, samo u polje Napomena prilikom poručivanja nam napišite koji tekst želite i mi Vam sve šaljemo na adresu. Nama je cilj da Vi odaberete idealan poklon za Vašu dragu za bilo koji praznik, tako da nam se slobodno javite ukoliko ste u nedoumici i možemo zajedno doći do rešenja zagonetke: "Šta bi se mojoj dragoj svidelo?".